Snickare Sandviken omslagsbild

Drivna snickare från Sandviken - Som alltid levererar proffsiga snickeriarbeten

Vi på Spikat & Klart Gävleborg strävar alltid efter nöjd kund garanti och vänder oss till privatpersoner och företag i Sandviken med omnejd. Vårt mål är att alltid skapa trygga kundkontakter, leverera högsta kvalitén med proffsiga slutresultat. Välkommen att kontakta oss snickare som alltid erbjuder gratis offert & platsbesök!

Boka platsbesök

Vi snickare i Sandviken erbjuder alltid gratis offert & platsbesök!

Välkommen till Spikat & Klart Gävleborg AB som har drivna snickare och är mån om dig som kund. Med oss kan du räkna med en bra dialog genom hela processen. Våra snickare finns för privatpersoner och företag i hela Sandviken med omnejd. Kontakta oss för gratis rådgivning. Alltid utan köpkrav!

Snickare Sandviken drivs av Spikat & Klart Gävleborg AB som är proffs inom snickeriarbeten


Spikat & Klart Gävleborg är noggranna att varje snickeriuppdrag blir väl genomfört. Vi snickare skapar trygga kundrelation med hög kvalité och proffsiga slutresultat med fokus på Gävleborgs län.

Snickare Sandviken, Byggföretag Sandviken, Byggfirma Sandviken bild

Regler för altanbygge och uterum i Sandviken

För dig som går i planer att bygga altan eller uterum kanske du har börjat fundera kring om du behöver bygglov för ditt altanbygge eller för ett uterum. En viktig parameter som avgör om du behöver bygglov är byggets höjd.

Spikat & Klarts fina kundrecensioner

M
Snabb respons, mycket bra, sakkunnigt och seriöst bemötande, klara besked med förslag om material och om hur och när arbetet kan utföras. Klar och tydlig offert och avtal. Arbetet startades och avslutades helt enligt avtalad tidsram. Perfekt samordning med övriga hantverkare och bra kontakt och samarbete med kund under arbetets gång. Mycket väl och noggrant utfört arbete till vår fulla belåtenhet.
Matts Håkansson
J
Grymt flexibla, hjälpsamma och snabba när de hjälpte oss inför husförsäljning. Bra kontakt, trevliga och utförde allt med superfint resultat (snabbt också). Tack! Återkommer definitivt till denna firma.
Josefine Smedbakken
S
Så otroligt snabba, trevliga och verkligen noggranna. Allt är verkligen helt perfekt och vi är 100% nöjda med deras jobb! Tusen tack! Kommer definitivt anlita er igen 🥳
Sofia Tano

Isolera uterum i efterhand med Snickare Sandviken

Det är alltid lika tråkigt när hösten närmar sig och det innebär ett slut på sköna stunder i uterummet. Lösningen på detta stavas isolerat uterum. Med tanke på de korta somrarna i Sverige är det inte ovanligt att de med uterum väljer att isolera dessa. 

Snickare Sandviken, Byggföretag Sandviken, Byggfirma Sandviken bild
Snickare Sandviken, Byggföretag Sandviken, Byggfirma Sandviken bild

Vi är professionella snickare i Sandviken

Om du har ett byggprojekt som du vill ha gjort i Sandviken, vare sig det är en renovering eller nybyggnation, bör du kontakta professionella snickare. Snickeriarbetet kräver gedigna kunskaper och känsla för materialet eftersom en snickare ofta arbetar i trä, ett levande material.

Våra tjänster på Snickare Sandviken

Vi snickare på Spikat & Klart Gävleborg åtar oss snickaruppdrag i Sandviken kommun med omnejd. Vi skapar trygga kundrelationer med hög kvalité och proffsiga slutresultat. Boka kostnadsfri rådgivning!

Våra tjänster
Renoveringsarbeten
Renoveringsarbeten

Snickarna i Sandvikens kommun utför...

Läs mer här

Snickeri
Snickeri

Funderar du på att göra något snick...

Läs mer här

Nybyggnationer
Nybyggnationer

För att vi på Snickare Sandviken sk...

Läs mer här

Vi snickare i Sandviken erbjuder alltid gratis offert & platsbesök!

Boka platsbesök

Boka ett kostnadsfritt platsbesök med Snickare Sandviken

Vi snickare i Sandviken erbjuder privatpersoner och företag gratis offert och platsbesök. Kontakta oss för ditt kommande snickeriarbete!