Välkommen att kontakta oss med frågor!

Välkommen att kontakta oss med frågor!

Hos oss står dörren alltid öppen för våra kunder. Våra snickare i Sandviken besvarar gärna dina frågor och bollar dina idéer kring ditt byggprojekt.

När du behöver genomföra en nybyggnation eller då du ska renovera din fastighet kan du vända dig till oss på Spikat & Klart Gävleborg. Vi är ett byggföretag i Sandviken som har varit verksamma under många år och som har erfarna och engagerade snickare i Sandviken som vet hur tjänster ska utföras för att uppnå ett perfekt resultat.

 

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Om du vill få hjälp med ditt byggprojekt kan du kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan lyssna på dina önskemål och bistå med fri konsultation. Därefter kan vi lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris. 

Få kontakt med våra trevliga snickare

Vi hjälper dig gärna med frågor och kan ta fram en kostnadsfri offert efter ditt behov. Fyll i nedan formulär så ser vi till att kontakta dig så snart som möjligt - vi tror på hög service och goda kundrelationer. 

Spikat & Klarts fina kundrecensioner

För oss är det alltid viktigt att ge alla våra kunder ett trevligt bemötande och  en seriös service. Vill du också bli en av alla våra nöjda kunder? Tveka inte på att kontakta oss idag! 
M
Snabb respons, mycket bra, sakkunnigt och seriöst bemötande, klara besked med förslag om material och om hur och när arbetet kan utföras. Klar och tydlig offert och avtal. Arbetet startades och avslutades helt enligt avtalad tidsram. Perfekt samordning med övriga hantverkare och bra kontakt och samarbete med kund under arbetets gång. Mycket väl och noggrant utfört arbete till vår fulla belåtenhet.
Matts Håkansson
J
Grymt flexibla, hjälpsamma och snabba när de hjälpte oss inför husförsäljning. Bra kontakt, trevliga och utförde allt med superfint resultat (snabbt också). Tack! Återkommer definitivt till denna firma.
Josefine Smedbakken
S
Så otroligt snabba, trevliga och verkligen noggranna. Allt är verkligen helt perfekt och vi är 100% nöjda med deras jobb! Tusen tack! Kommer definitivt anlita er igen 🥳
Sofia Tano