Vårt byggföretag i Sandviken - vi förverkligar dina snickeridrömmar

När det är dags att bygga ny altan, en carport eller då du behöver renovera din bostad kan du vända dig till oss på Spikat & Klart som är ett professionellt byggföretag i Sandviken. Vi åtar oss alla typer av snickeriuppdrag, stora som små, i hela Gävleborgs län.

Bor du i hus finns det säkert en hel del saker som du vill förbättra, förändra eller som du vill lägga till för att skapa en större trivsel hemma. Om du vill inreda din vind, utföra en köksrenovering eller få fler rum i bostaden kan vi hjälpa dig med detta. Vi kan också anlägga din altan, garage eller andra byggnader på din tomt. Spikat & Klart Gävleborg är ett byggföretag som har skickliga och erfarna snickare i Sandviken som kan hjälpa dig att förverkliga dina snickeridrömmar, oavsett om du ska bygga nytt eller bygga om. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med dina snickeriprojekt i Gävleborg.

 

Anlita oss för ditt byggprojekt i Gävleborg

Vi är ett byggföretag i Sandviken som åtar oss alla typer av byggarbeten. Vi kan hjälpa dig då du behöver bygga nytt, bygga om din fastighet eller när din bostad behöver renoveras. Vi kan också åta oss totalentreprenaden för ditt projekt så att du slipper krångla med flera kontaktpersoner. Istället tar vi över ansvaret för att arbetet utförs av behöriga hantverkare på ett korrekt och proffsigt sätt sant enligt gällande branschregler. Dessutom får du trygga garantier på vårt arbete så du kan vara säker även efter att vi är klara med vårt uppdrag.

 

Använd ROT-avdrag för vårt arbete

När du anlitar vårt byggföretag i Sandviken för ditt uppdrag kan du använda dig av ROT-avdraget som innebär att du får 30 % av våra arbetskostnader avdraget direkt på fakturan. Du slipper dessutom all administration då vi ansvarar för kommunikationen med Skatteverket. Om du anlitar oss för totalentreprenaden får du dessutom allt specificerat på en faktura, du slipper erhålla en faktura från varje hantverkare som medverkat i ditt byggprojekt.

 

Kontakta oss för gratis rådgivning

När du är i behov av snickare i Sandviken med omnejd kan du kontakta oss på Spikat & Klart Gävleborg som är ett byggföretag i Sandviken. Vi utför tjänster åt privatpersoner och företag och har utfört både små som stora projekt under många år vilket gett oss många nöjda kunder genom åren. Därför är vi säkra på att vi också kommer att göra dig till en 100 % nöjd kund. Om du vill få mer information om oss eller om du vill boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan lämna råd och tips kring ditt projekt är du välkommen att kontakta oss genom formuläret på vår hemsida. Efter ett hembesök kan våra snickare från Sandviken att lämna en offert med ett fast pris för ditt projekt, utan att du förbinder dig för något. 

Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Vid ett hembesök kan våra snickare i Sandviken lyssna på dina önskemål, inspektera ditt projekt och sedan bistå med fri konsultation. Därefter överlämnar vi en offert till ett konkurrenskraftigt pris.