Ska du anlita en seriös byggfirma i Sandviken?

Bor du i Sandviken med omnejd och ska bygga nytt, utföra en tillbyggnad eller renovera bör du alltid anlita en seriös byggfirma från Sandviken som utför arbetet korrekt och utan problem. Vi har yrkesutbildade och erfarna snickare som kan hjälpa dig med ditt byggprojekt så du garanterat blir nöjd med resultatet.

När du ska genomföra ett byggprojekt hemma kan det vara tryggt att anlita en seriös byggfirma i Sandviken som utför arbetet enligt gällande branschregler. En seriös byggfirma erbjuder dig yrkesutbildade snickare i Sandviken som har den kompetens och erfarenhet som krävs för att utföra arbetet korrekt. Det innebär också att du har möjlighet att använda dig av ROT-avdrag som innebär 30 % lägre kostnad för arbetet som utförs. Slutligen får du också trygga garantier som innebär att du kan känna dig säker även efter att uppdraget är slutfört. Söker du efter en seriös byggfirma i Sandviken är du välkommen att kontakta oss på Spikat & Klart Gävleborg som har utfört massor av uppdrag åt nöjda kunder i hela Gävleborgs län.

 

Totalentreprenad för ditt byggprojekt

Du kan anlita oss för totalentreprenaden för ditt projekt, vi tar då över ansvaret för projektet så du slipper all administration med olika hantverksföretag. Vi ser till att arbetet utförs av behöriga hantverkare och enligt gällande branschregler. Vi koordinerar också så att rätt hantverkare finns på plats vid rätt tidpunkt för att undvika stopptider. Det borgar för att projektet fortlöper enligt plan och budget men framför allt att det avslutas i tid. Du kommer dessutom att slippa ha kontakt med flera personer utan istället har du bara en kontaktperson som löpande uppdaterar dig om projektets status.

 

En annan fördel med att låta en byggfirma i Sandviken sköta totalentreprenaden är att du slipper få flera fakturor från olika företag. Istället får du bara en faktura där allt arbete och material är specificerat för hela projektet. Det underlättar också då vi ansvarar för att ROT-avdraget sker med 30 % av våra arbetskostnader direkt på din faktura.

 

Boka gratis hembesök

Spikat & Klart Gävleborg är en byggfirma i Sandviken som du ska anlita då du vill vara säker på att erhålla ett förstklassigt resultat. Våra snickare i Sandviken är yrkesutbildade och har en lång erfarenhet inom branschen vilket gör att vi kan åta utföra alla typer av tjänster som nybyggnation, tillbyggnad och ombyggnad. Självklart får du generösa garantier på vårt arbete så du kan vara trygg även efter att vi är klara. Du kan använda kontaktformuläret på vår hemsida för att boka ett gratis hembesök där vi kan höra dina önskemål och lämna rådgivning kring ditt projekt, utan att du förbinder dig för något. Därefter kan vi lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris så att du vet exakt vad kostnaden blir innan arbetet påbörjas. 

Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Vid ett hembesök kan våra snickare i Sandviken lyssna på dina önskemål, inspektera ditt projekt och sedan bistå med fri konsultation. Därefter överlämnar vi en offert till ett konkurrenskraftigt pris.