Vi är professionella snickare i Sandviken

Om du har ett byggprojekt som du vill ha gjort i Sandviken, vare sig det är en renovering eller nybyggnation, bör du kontakta professionella snickare. Snickeriarbetet kräver gedigna kunskaper och känsla för materialet eftersom en snickare ofta arbetar i trä, ett levande material. Vi är kunniga och har lång erfarenhet inom branschen, du kan få hjälp med allt från att bygga inglasad altan till ett fönsterbyte. Kontakta oss gärna via formuläret här på hemsidan så hör vi av oss så snart vi kan.

Vad kan du få hjälp med av en snickare i Sandviken

Vi kan utför allt från totalrenoveringar, ombyggnationer, takarbeten och mindre renoveringar. Det finns inte mycket vi inte har gjort genom åren och vi har en bred kunskap inom snickeri. Eftersom det finns så många olika inriktningar inom snickeri, med allt från möbelsnickare, snickare för byggen och finsnickeri, kan det vara svårt att veta vem du ska anlita. Tack vare vår långa erfarenhet kan vi erbjuda dig hjälp inom det mesta som har med snickeri att göra. Vi är skickliga, har känsla för olika träslag och vi är experter på vårt hantverk. Det krävs kunskap och expertis för att välja rätt material för rätt projekt.


Funderar du på att göra något snickeriarbete i din bostad eller på företaget? 

  • Det är mycket att tänka på med planering och att kolla upp om det behövs några tillstånd
  • Våra kunniga hantverkare kan hjälpa till med både rådgivning och det du vill ha gjort
  • Du kan kontakta oss redan idag via kontaktformuläret på sidan och vi återkommer snabbt till dig med svar och hjälp
  • För nybyggnationer och olika renoveringar finns det många faktorer att ta hänsyn till och det kan vara bra att få råd av erfarna experter
  • Vi kan hjälpa dig att hitta rätt med allt inom snickeri i Sandviken med omnejd

Från detaljarbeten till altan

För att kunna utföra ett professionellt arbete där du som kund är nöjd krävs information. Ju mer information om vad du vill ha gjort desto bättre slutresultat kan vi leverera. För oss betyder en öppen dialog att vi kan utföra dina projekt korrekt. Oavsett om du anlitar oss för att bygga altan eller om du vill ha din snickarglädje renoverad lägger vi samma tid och engagemang på det vi gör. Vi har de specifika snickarkunskaper som behövs för att leverera hög kvalitet. Givetvis har vi även de certifikat och den behörighet som krävs för de arbeten vi åtar oss i Sandviken med omnejd.

En nybyggnation eller renovering kan ofta kosta mycket pengar och det är viktigt att planera arbetet, göra en budget över vad arbetet får kosta och titta på möjligheterna att nyttja ROT-avdraget

Exakta detaljer om ROT-avdraget finns på Skatteverkets hemsida, men det är möjligt att göra ett avdrag på upp till 30 % av arbetskostnaden för en snickare. Materialkostnaden kan du inte att få avdrag för utan bara för arbetskostnaden. Du kan kontakta oss redan idag via kontaktformuläret här på sidan om du är intresserad av att veta mer om snickeriarbeten i Sandviken eller få råd av våra kunniga hantverkare. Vi har kompetensen och expertisen för ditt projekt!

Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Vid ett hembesök kan våra snickare i Sandviken lyssna på dina önskemål, inspektera ditt projekt och sedan bistå med fri konsultation. Därefter överlämnar vi en offert till ett konkurrenskraftigt pris.