Kontakta oss snickare i Sandviken

Kontakta oss snickare i Sandviken

Välkommen att kontakta vårt drivna arbetsteam på Spikat & Klart Gävleborg AB

Snickare Sandviken har ett samarbete tillsammans med Spikat & Klart Gävleborg AB som finns etablerade i hela Sandviken kommun. Du finner oss hos både privatpersoner och företag i Sandviken med omnejd. Vi strävar alltid efter nöjd kund garanti och är mån om att skapa trygga kundrelationer.

Våra snickare är utbildade, kunniga och otroligt professionella i alla våra snickeriuppdrag

För oss betyder en öppen dialog att vi kan utföra dina projekt korrekt. Oavsett om du anlitar oss för att bygga altan eller om du vill ha din snickarglädje renoverad lägger vi samma tid och engagemang på det vi gör. Vi har de specifika snickarkunskaper som behövs för att leverera hög kvalitet. Givetvis har vi även de certifikat och den behörighet som krävs för de arbeten vi åtar oss i Sandviken.
Kontakta vårt kunniga arbetsteam för gratis rådgivning!

Vi snickare i Sandviken erbjuder alltid gratis offert & platsbesök!

Välkommen till Spikat & Klart Gävleborg AB som har drivna snickare och är mån om dig som kund. Med oss kan du räkna med en bra dialog genom hela processen. Våra snickare finns för privatpersoner och företag i hela Sandviken med omnejd. Kontakta oss för gratis rådgivning. Alltid utan köpkrav!

Spikat & Klarts fina kundrecensioner

M
Snabb respons, mycket bra, sakkunnigt och seriöst bemötande, klara besked med förslag om material och om hur och när arbetet kan utföras. Klar och tydlig offert och avtal. Arbetet startades och avslutades helt enligt avtalad tidsram. Perfekt samordning med övriga hantverkare och bra kontakt och samarbete med kund under arbetets gång. Mycket väl och noggrant utfört arbete till vår fulla belåtenhet.
Matts Håkansson
J
Grymt flexibla, hjälpsamma och snabba när de hjälpte oss inför husförsäljning. Bra kontakt, trevliga och utförde allt med superfint resultat (snabbt också). Tack! Återkommer definitivt till denna firma.
Josefine Smedbakken
S
Så otroligt snabba, trevliga och verkligen noggranna. Allt är verkligen helt perfekt och vi är 100% nöjda med deras jobb! Tusen tack! Kommer definitivt anlita er igen 🥳
Sofia Tano