Om oss på Spikat & Klart Gävleborg!

Om oss på Spikat & Klart Gävleborg!

Tack vare vår genuint äkta vilja att vara våra kunder till lags återkommer våra kunder till oss, gång efter gång. Låt oss göra dig till en av våra nöjda kunder!

Spikat & Klart Gävleborg AB är ett byggföretag i Sandviken som utför tjänster åt privatpersoner och företag. För oss är varje nytt byggprojekt ett unikt uppdrag som kräver stort engagemang, en bra kunddialog och fokusering på att lösa uppgiften med bästa möjliga slutresultat. Det innebär ibland att våra erfarna snickare i Sandviken får vara problemlösare och finna kreativa metoder för att uppnå våra kunders förväntade resultat och därmed bidra till maximal kundnöjdhet.

 

När du vill känna dig trygg med din hantverkare!

Kontakta oss då du vill känna dig trygg med att arbetet utförs korrekt, med rätt material och utifrån rådande branschregler för högsta kvalitet och hållfasthet. Samtliga av våra snickare i Sandviken har genomgått yrkesutbildning och har lång erfarenhet inom branschen. Det gör att våra snickare tar hantverksyrket på stort allvar och utför sitt arbete med stolthet. 


Tjänster på Snickare Sandviken

Få kontakt med våra trevliga snickare

Vi hjälper dig gärna med frågor och kan ta fram en kostnadsfri offert efter ditt behov. Fyll i nedan formulär så ser vi till att kontakta dig så snart som möjligt - vi tror på hög service och goda kundrelationer. 

Få kontakt med våra trevliga snickare

Få kontakt