Renoveringsarbeten

Renoveringsarbeten

Om du äger en fastighet är du säkert medveten om att det mellan varven behöver utföras olika typer av renoveringar som att lägga om taket eller renovera fasaden. En fastighet behöver också underhållas invändigt så att inte fukt får fäste men också för att upprätthålla en modern standard för de boende. Om du planerar att utföra renoveringsarbeten kan du kontakta oss på Spikat & Klart Gävleborg för information om hur våra skickliga snickare i Sandviken kan hjälpa dig på bästa sätt.

 

Anlita vårt byggföretag i Sandviken för dina renoveringsarbeten

Spikat & Klart Gävleborg är ett byggföretag i Sandviken som åtar sig alla typer av renoveringsarbeten. Våra duktiga och yrkesutbildade snickare i Sandviken har många års erfarenhet inom branschen vilket gör att vi kan bistå dig med kreativa lösningar även vid mer avancerade projekt med våra många tjänster. Då vi samarbetar med ett flertal behöriga hantverkare inom många olika områden kan vi också åta oss totalentreprenaden för din renovering. Det innebär att vi ansvarar för att arbetet utförs enligt gällande branschregler samtidigt som du bara behöver ha en kontaktperson som löpande uppdaterar dig om projektets status. 


Fler tjänster vi utför

Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Vid ett hembesök kan våra snickare i Sandviken lyssna på dina önskemål, inspektera ditt projekt och sedan bistå med fri konsultation. Därefter överlämnar vi en offert till ett konkurrenskraftigt pris.