Snickeri

Snickeri

Ska du bygga ny altan, sätta upp ett garage eller utföra finsnickeri i bostaden kan du anlita duktiga snickare i Sandviken som kan hjälpa dig med ditt projekt. Genom att anlita yrkesutbildade och erfarna snickare kan du vara trygg med att du får hjälp med att finna kreativa lösningar för dina mer avancerade projekt. Samtidigt kan du också vara säker på att arbetet utförs enligt branschregler, med rätt material och med maximal livslängd.

 

Om du vill få hjälp med ditt snickeriprojekt kan du kontakta oss på Spikat & Klart Gävleborg som är ett byggföretag i Sandviken som har hjälpt många företag och privatpersoner att lyckas med sina byggprojekt.

 

Låt våra skickliga snickare i Sandviken hjälpa dig med dina snickerier

Spikat & Klart Gävleborg har erfarna snickare i Sandviken som utför alla typer av snickeriuppdrag. Utöver nybyggnation och renoveringsarbeten kan vi också erbjuda dig tjänster som finsnickeri eller platsbyggda möbler. Det är vanligt att äldre fastigheter inte uppfyller de standardmått som möbler och inredning har idag. Då kan vi renovera eller tillverka köksinredning, garderober eller platsbyggda sängar och bokhyllor som är välanpassade för trånga utrymmen. 


Fler tjänster vi utför

Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Vid ett hembesök kan våra snickare i Sandviken lyssna på dina önskemål, inspektera ditt projekt och sedan bistå med fri konsultation. Därefter överlämnar vi en offert till ett konkurrenskraftigt pris.